Ntriga
communiceert en converteert

Een communicatiestrategie is pas écht succesvol als jouw bedrijfsdoelstelling behaald wordt. Daarom bekijken we samen met jou welke tools we hiervoor inzetten.

We hebben alle expertises in huis om je bij jouw doelstelling te helpen:

Resultaatgericht

We gaan met ons team voor niets minder dan resultaten. Goede resultaten vereisen een gedegen aanpak. De specialisten van Ntriga luisteren graag naar je wensen en maken een marketingplan op maat. Een plan dat gericht is op wat voor jouw bedrijf belangrijk is.

Of dat nu gaat om het uitbreiden van websitefunctionaliteiten, het opzetten van een succesvolle campagne, een SEO-strategie op lange termijn of nog wat anders. Lees hieronder meer over de verschillende diensten waarbij ons team van specialisten je kan helpen.

SEO

Goed scoren in zoekmachines is tegenwoordig een stuk ingewikkelder dan vele jaren geleden. Enkel kwalitatieve content is niet meer voldoende. Gebruikerservaring speelt een steeds belangrijkere rol. Lees hier hoe we ervoor zorgen dat je website online beter wordt gevonden.

DAT BOVENAAN STAAN IN GOOGLE. DAT WIL IK!

Advertising

Om vlug te kunnen groeien, kan online advertising ingezet worden om vlug de juiste mensen te  bereiken. We onderzoeken waar jouw doelgroep zit en hoe die het best bereikt kan worden. Eenmaal opgezet, blijven onze ervaren advertisers de campagnes actief monitoren om de beste resultaten te garanderen.

HMM.. IK WIL WEL WETEN HOE JULLIE DAT AANPAKKEN.

E-mail marketing

E-mailmarketing is de ideale manier om de loyaliteit van je klanten te verhogen. Door de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken, kun je meer conversies behalen. We kunnen je helpen om een succesvolle e-mailmarketingstrategie op te zetten.

DAT WIL IK WEL EENS PROBEREN.

Social media marketing

Social media kan een krachtige marketingtool zijn als je het goed inzet. Het zorgt voor extra naambekendheid, meer verkeer en je bezoekers en fans kunnen ambassadeurs van je merk of product worden. Lees hier meer over hoe we je kunnen helpen om je bedrijf zo goed mogelijk te positioneren op social media.

DIE SOCIAL MEDIA, DAT IS MIJ TOCH IETS WI!

Conversie optimalisatie

Je kunt het aantal conversies op twee manieren verhogen: door meer verkeer te genereren of door het conversiepercentage van je bezoekers te verbeteren. Conversieoptimalisatie draait om het zo goed mogelijk inrichten van je website en marketing om zoveel mogelijk bezoekers om te zetten in klanten.

HIER WIL IK MEER OVER LEZEN!

Benieuwd hoe we jouw website laten converteren? 

Kom maar op!
 

Maak een afspraak