Communiceren en converteren

E-mail marketing

Je krijgt ze dagelijks en je staat er waarschijnlijk niet zo vaak bij stil dat er best wat werk in kruipt om ze op te maken: e-mails. Het is moeilijker dan het in eerste instantie klinkt om een wervende, converterende e-mail op te maken. Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep je nieuwsbrief wel nog leest? Laat je vooral niets wijsmaken: communiceren via e-mail werkt nog steeds. Het is een manier om je cliënteel zeer gericht te bereiken en op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen je organisatie. Ook intern werkt e-mail nog altijd zeer goed. 

Personaliseren

Voor veel bedrijven is e-mailmarketing nog altijd het kanaal met een zeer hoge return on investment. Het biedt namelijk een aantal ongeziene mogelijkheden op vlak van personalisering. Lukraak wat inhoud verzamelen en hopen dat je doelgroep geprikkeld zal worden is echter zinloos. De juiste boodschap moet op het juiste moment bij de juiste doelgroep belanden en daar helpt Ntriga je graag bij.

We hebben ervaring met het opmaken van eenmalige campagnes, nieuwsbrieven of terugkerende campagnes en dit zowel binnen een b2b- als b2c-context. We helpen je bij het aanleggen van een degelijke database die naar behoren te segmenteren valt. Alleen zo krijg je de juiste boodschap bij de juiste persoon.

Automatiseren

Tot slot helpen we je ook bij het automatiseren van e-mails. Heeft je klant net een product gekocht? Dan krijgt hij een e-mail om te polsen naar zijn tevredenheid. Een half jaar later herinneren we hem aan wat onderhoudstips of bieden we een unieke korting aan voor een herhalingsaankoop. 

Het kan ook interessant zijn om bijbehorende producten aan te bieden en zo aan up- of crossselling te doen. Denk aan onderhoudsproducten, schoonmaakmiddelen die ondertussen opgebruikt zijn of een model met meer opties dan dat dat de gebruiker al een tijdje kent.

REGEL MIJN E-MAILMARKETING