we maken je uniek

door straffe, creatieve branding

Branding is het gevoel, de identiteit van je merk. Datgene wat je merk uniek maakt, wat het jou maakt. Het draagt je merkvisie uit door middel van gekozen kleur, beeld, typografie ... De indruk die iemand over je merk heeft is van vitaal belang, want 'First impression counts'. Branding creëert loyale klanten & medewerkers die je merk ondersteunen en merk ambassadeurs zijn.

we willen je eerst leren kennen

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gebeurt meestal bij jou op het bedrijf. We leren namelijk jou,  je bedrijf en je merk(en) liefst van dichtbij kennen. We luisteren naar je noden en vragen. Daarna lichten we onze werkwijze toe. Is er een klik? Top! Dan starten we zo vlug mogelijk met je project.

branding, onmisbaar voor je succes

En laat branding, en wat daarbij komt kijken, nu net een expertise van Ntriga zijn.

De strategie van vandaag bepaalt het succes van morgen. Streef naar maximale beleving en uniformiteit over verschillende communicatieplatformen heen en optimaliseer zo de communicatie van je merk. Alle kanalen moeten naadloos in elkaar overgaan, terwijl je identiteit bewaakt blijft. Transparantie - anders gezegd, duidelijkheid - over je waarden en je missie is key.

Als de branding goed zit, weerspiegelt én ondersteunt deze de bedrijfsidentiteit en -strategie. Het onderscheidt je merk van de concurrentie, het resoneert met het publiek en motiveert je werknemers en partners.

Laat je overtuigen door onze

alle realisaties

Cases

scoren met de juiste branding?