Communiceren en converteren

Social media marketing

Het is vandaag steeds moeilijker om op de hoogte te zijn en blijven van alle mogelijkheden op het vlak van sociale media. De platformen komen, gaan en veranderen pijlsnel. Bovendien is het er niet eenvoudiger op geworden om een groot bereik op allerlei sociale media te halen, nadat onder meer Facebook en Instagram steeds harder hebben gesleuteld aan hun algoritmes. Moet je bovendien op alle kanalen aanwezig zijn?

Contentkalender

Ntriga is jouw social media partner. Wij staan je bij met raad en daad en helpen je te scoren via de sociale media. Samen met jou bepalen we op welke platformen je gaat communiceren, waar je doelgroep zich bevindt en waar je boodschap het best tot zijn recht zal komen. We stellen een contentkalender op en werken posts uit die een maximaal bereik nastreven.

Advertentieruimte

Veel socialmediaplatformen bieden ook advertentieruimte aan. Die optie brengt, ook met relatief kleine budgetten, heel wat mogelijkheden met zich mee. Zo vergroot je hierdoor je bereik. Bovendien heb je een grote invloed op wie je precies bereikt. Er is voor praktisch elke doelgroep een passend platform te vinden. Denk maar aan jongeren, die steeds moeilijker te bereiken zijn via traditionele kanalen. Ook bieden verschillende sociale mediaplatformen heel gerichte opties om de doelgroep van je keuze te targeten.

‘Sociale media zijn toch geen plaats voor b2b-bedrijven?’

Niets is minder waar. Of je nu actief bent in een b2b- of b2c-context, aan naamsbekendheid wilt winnen, extra trafiek wilt genereren naar bepaalde pagina’s op je website of producten/diensten aan de man wilt brengen: socialmedia-advertenties bieden een oplossing. Bij Ntriga hebben we ervaring met de meest uiteenlopende sociale mediakanalen, gaande van Facebook tot Pinterest. Ook adverteren op die platformen zit in ons bloed.

Heb je een specifiek medium op het oog of zoek je algemeen advies over je communicatie op sociale media?
Onze digitale marketeers luisteren graag naar je verhaal en gaan vervolgens voor je aan de slag.

REGEL MIJN SOCIAL MEDIA MARKETING