Technische oplossingen

Behalve websites leveren we ook standalone technische oplossingen. Denk daarbij aan een klantenportaal, een koppeling met je CRM- of ERP-systeem, Progressive web apps en maatwerkoplossingen zoals een job agent module. Bekijk de mogelijkheden of neem een kijkje naar de projecten die we al realiseerden.

client portal or shop


B2B webshops en klantenportalen

Een website is vandaag veel meer dan een digitale showroom waar klanten producten of diensten kunnen kopen. Of dat zou het toch moeten zijn: als je dan toch investeert in een blits uithangbord voor je bedrijf, maak er dan meteen een klantenportaal van waar de klant alles in terugvindt dat jullie klantenrelatie aangaat. Dat hoeft niet alleen over bestellen en verkopen te gaan, je kunt er evengoed communiceren over lidmaatschappen, abonnementen, enzoverder.

Ik wil zo'n klantenportaal of webshop

Middleware


Automatisatie en integratie door middleware

Zodra je in je bedrijf of organisatie herhaaldelijk gegevens van het ene systeem naar het andere moet overzetten, kun je winst boeken met middleware. Vaak voorkomend zijn adminstratieve gegevens die van het ene systeem naar het andere systeem moeten. Het is niet meer van deze tijd om een personeelslid daarmee te belasten: dat kan perfect automatisch met een slimme middlewareoplossing.

Dat middelgedoe, daar wil ik meer over weten! 

PIM systeem


Product information management (PIM)

Misschien heeft je bedrijf al een ERP-systeem waarin nu al pakken productinformatie wordt bijgehouden. De meeste ERP-systemen zijn echter vooral, en eigenlijk eerder enkel, productgericht. Je vindt er heel wat praktische informatie over stock, voorraad en gegevens die nuttige zijn om een bestelling te verwerken.

Over die producten wil je echter ook met de klant communiceren. Maar het mag dan allemaal wat sexier, swingender en meer gericht op marketing. Dat kan door slim Product Information Management (PIM). Een van de bekendste opensourcetoepassingen, die wij ook implementeren, heet dan ook PimCore.

Alles in een systeem voor al mijn platformen, dat moet ik hebben!

PWA - progressive web app


Progressive web apps

Sterk in opmars: de progressive web app (PWA) biedt het beste van beide werelden. Het is een website die zich gedraagt als een app. De gebruiker kan de progressive web app installeren vanuit Google Play Store of de App Store, en die plaatst net als bij een gewone app een icoon. Met de progressive web app geniet je van alle voordelen van beide werelden. Google Maps kent wellicht iedereen: wel, dat functioneert als een progressive web app.

Ik wil meer lezen hierover!


Software as a Service (SaaS)

Bij SaaS-platformen hebben we het over iets complexere en omvangrijkere softwaretools. Per definitie online in de cloud en van overal bereikbaar. Kenmerken van SaaS-platformen zijn ook dat ze niet geïnstalleerd moeten worden, maar vanuit je vertrouwde browser bereikbaar zijn. Alle nodige acties rond updates, backups, performantie en goede werking van de software is niet meer jouw zorg, maar die van de ontwikkelaar van je SaaS-platform. Een SaaS-platform leent er zich perfect voor om in fases functionaliteiten toe te voegen.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden!