Ntriga
bouwt

Een goed product of dienst verdient een passend platform. 

Bouwen

We hebben een team van experts dat klaar staat om je strategie naar een nieuwe branding, website, marketingtraject of technische oplossing te vertalen. 

Soms bedenken onze experten oplossingen waar je zelf niet eens aan gedacht zou hebben. Dat is onze kracht: we kijken niet alleen naar wat er van ons gevraagd wordt, we kijken ook breder naar wat je bedrijf nodig heeft om tot de beste oplossing te komen.

Ontwerp en design

Het design van de website moet naadloos aansluiten op de doelstellingen. Bezoekers moeten er gemakkelijk hun weg kunnen vinden en elke stap in de customer journey moet kloppen. Dankzij de onderzoeksfase weten we exact wat je doelgroep belangrijk vindt en wat de website moet bevatten om ervoor te zorgen dat bezoekers klanten worden. Dat wordt uitgewerkt in wireframes waarin duidelijk wordt hoe de website eruit zal zien en welke functionaliteiten ze zal bevatten.

ONTDEK ONS DESIGNPROCES.

Websites

We leveren complete websites, van ontwerp tot volledig functioneel eindproduct. Bij onze websites staan gebruiksvriendelijkheid en conversie voorop. Alles is op elkaar afgestemd en gebruikers kunnen vanaf elk apparaat (laptop, tablet, gsm, …) gemakkelijk en efficiënt hun doelen bereiken. Daardoor helpt de website ook mee om je bedrijfsdoelstellingen te halen.

EEN NIEUWE WEBSITE INTERESSEERT MIJ WEL!

Webshops

Een webshop vereist specifieke functionaliteiten, zoals een e-commercesysteem om de bestellingen af te handelen. We hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van betrouwbare webshops. Bovendien besteden we veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, zoals het automatisch tonen van gerelateerde producten, het onthouden van het winkelmandje, geavanceerde filters en een zoekmodule met autocomplete om bezoekers vlug en gemakkelijk de producten die ze zoeken te laten vinden.

DAT ONLINE SHOPPEN BOEIT MIJ WEL!

Technische oplossingen

Behalve websites leveren we ook standalone technische oplossingen. Denk daarbij aan een klantenportaal, een koppeling met je CRM- of ERP-systeem, mobile apps en maatwerkoplossingen zoals een job agent module. Bekijk de mogelijkheden of neem een kijkje naar de projecten die we al realiseerden.

LEG MIJ EENS UIT WAT ER TEGENWOORDIG ALLEMAAL KAN!