we gaan voor slimmer

via doordachte dataoplossingen

Dataoplossingen zijn noodzakelijk voor de efficiënte werking en groei van je bedrijf. Elk bedrijf heeft data in huis. Ga je hier niet slim mee om? Dan verlies je gigantisch veel tijd en kan de kwaliteit van die data niet gegarandeerd worden. Bij ons worden verschillende platformen naadloos met elkaar verbonden, processen geautomatiseerd, kwaliteitscontroles uitgevoerd en data beheersbaar en toegankelijk gemaakt.

Meer rendement door een slimme dataoplossing

Gaat er nog steeds veel tijd verloren aan communicatie rond bestellingen, facturatie, aanleveren van info aan klanten enz.? Zit je data verspreid over verschillende platformen, maar nergens 100% compleet en up-to-date? Moet je steeds zoeken naar de correcte data? Komen je groeiplannen in het gedrang door gebrek aan digitalisatie en automatisatie? Ntriga kan je helpen.


get in touch with your data

onze oplossingen zijn een aanvulling op de bestaande processen

Zodra het plan vastegelegd is en de prioriteiten bepaald zijn, werken we die technisch uit. Alles wordt op elkaar afgestemd en komt samen op één lijn, dus geen niet-verbonden data meer. Daarna stellen we alles in het teken van data enrichment, zodat je ook steeds meer bijleert over je doelpubliek. De data die we verzameld, gestructureerd en verrijkt hebben staat nu klaar om er multichannel mee te communiceren. Een sneeuwbaleffect aan mogelijkheden verzekerd.

slim en doelgericht rendement halen?