Website, webshop en klantenportaal

alle expertise inhuis

voor een geslaagd digitaal project

Het multidisciplinaire team van Ntriga zorgt ervoor dat jouw project, van a tot z, succesvol opgeleverd en opgevolgd wordt. 

zonder analyse of strategie ben je stuurloos 

We bouwen geen nieuw klantenportaal, webshop of website zodat je gewoon maar een nieuw uithangbord op het web zou hebben. Nee, we willen dat je nieuwe site of shop een zo slim mogelijke draaischijf wordt van alle mogelijke communicatie met je bezoekers – zowel klanten als leveranciers.

Alles wat op de website gebeurt, levert data op.

Die willen we zoveel mogelijk vangen en gecentraliseerd houden. Misschien zitten veel van die gegevens al in je CRM-software, je ERP-pakket of in custom software. Door je website te koppelen aan die gegevens, bouw je een klantenportaal dat de relevante gegevens benut, biijwerkt en verrijkt.

met een analyse start je goed!

UX, van prototype naar design

De bezoekers van je website zullen gemakkelijker gegevens achterlaten of acties ondernemen als ze onderweg geen obstakels tegenkomen. Ze moeten als het ware met een onzichtbare digitale hand doorheen je website geleid worden naar precies die informatie die ze zochten, of naar de pagina waar ze een bepaalde actie wilden uitvoeren.

een gebruikersgericht ontwerp...

duidelijke en intuïtieve interface, consistentie in tekst en visuele elementen, snelheid en responsiviteit op alle devices en toegankelijkheid zijn de sleutel. Als je de principes van UX-design op een website toepast, zorg dan ook voor een consistente terminologie, kleurenpalet en designelementen. 

development, testing en monitoring

Onze developers bundelen al hun kennis van de nieuwste software en technologieën in je nieuwe website. Met alles wordt rekening gehouden, inclusief veiligheidsmaatregelen zoals SSL-certificaten, veilige betalingsgateways en anti-fraudemaatregelen. Aan het einde van de rit nemen we tijd voor usability testing, Dat levert nuttige feedback op, die we dan nog kunnen gebruiken om de website helemaal te finetunen. We laten ook de beste monitoring tools los op je platform, die constant over de prestaties ervan waken.

start met bouwen

gaan we samen aan de slag?