Ontdek onze case studies
data van Axintor is beheersbaar en kwalitatiever

via een PIM-oplossing

Axintor is een West-Vlaams bedrijf gespecialiseerd in buitenlandse rekrutering. Zo pakken ze de krapte op onze arbeidsmarkt aan door krachten te zoeken in Roemenië, Polen, Spanje en Portugal, die ze vervolgens hier verder begeleiden in hun job. Een eenvoudig concept dat alleen kan werken als je voldoende data, data en nog eens data hebt over zowel werkgever als werknemer.

  • Dataoplossingen

de uitdaging

Initiëel was er onvoldoende controle over de vacature data, inconsistentie tussen data van verschillende bronnen en inefficiëntie bij het beheren van data voor marketingdoeleinden.

onze oplossing

  • Wireframing als belangrijke fase in het ontwikkelingsproces
  • De nood vraagt om een PIM-oplossing (product information management). Gebruik een PIM om data te centraliseren, te verrijken en te standaardiseren. Dit maakt het gemakkelijker om data te beheren en te delen met verschillende kanalen, zowel de eigen website als verschillende buitenlandse jobplatformen.

het resultaat

Een wervende, goed uitziende en functionerende website diei tegelijk een massa gegevens beheert die uit verschillende bronnen komt. Alsook verbetering van de kwaliteit en consistentie van data, vermindering van fouten, vermindering van tijd en kosten voor het beheer van deze data.

Axintor heeft deze data nu op orde en is klaar om ook digitaal snel te schakelen.