Ntriga
analyseert

Wie wil opvallen heeft nood aan een doordachte bedrijfsstrategie. Via analyse komen we tot de beste aanpak.

Grondige analyse en onderzoek

De inzichten die we opdoen tijdens jouw intake nemen we mee in de volgende stappen van het ABC. We hebben daarbij geen standaardprogramma, maar we kijken echt naar je wensen en doelstellingen. Daardoor bieden we een analyse op maat aan, zodat de analyse die we uitvoeren altijd de juiste focus heeft en bijdragen aan je doelstellingen. Een greep uit onze analyses vind je hieronder:

Technische analyse

Op basis van jouw wensen gaan onze developers op zoek naar slimme oplossingen om je bedrijf een stap vooruit te duwen en processen te verbeteren. Een slimme oplossing kan bijvoorbeeld een klantenportaal zijn, een webshop, een PWA, een technische uitwisseling met CRM- of ERP-systemen, enzomeer...

CONTACTEER ONS VOOR JOUW TECHNISCHE ANALYSE.

Branding analyse

Branding is een belangrijke factor in je communicatie en positionering. Klanten zullen zichzelf herkennen in wat je bedrijf uitstraalt en vertelt. Daarom is het belangrijk om hier vinger aan de pols te houden en je branding bij te sturen en consequent toe te passen over alle kanalen heen. Samen komen we tot de juiste future proof identiteit.

PAK JOUW BRANDING AAN!

Marketing analyse

Bij de marketinganalyse kijken we naar verschillende aspecten van je website en marketing: hoe de huidige marketingmiddelen ingezet worden, wat de resultaten zijn van de huidige marketinginspanningen en waar kansen en mogelijkheden liggen.

WEES VOORBEREID MET EEN MARKETINGPLAN!

SEO-analyse

We onderzoeken hoe zoekmachinevriendelijk je website is en op welke manieren we dat kunnen verbeteren.

IS JE SEO WEL OPTIMAAL?

Een analyse van jouw project of doelgroep?