Van Analyseren tot Digitale Strategie

Marketinganalyse

Bij online marketing komt tegenwoordig veel kijken. Afhankelijk van je sector en marketingdoelstellingen zijn er veel kansen en mogelijkheden om je website en marketing naar het volgende niveau te brengen. In de marketinganalyse onderzoeken we hoe we je website en marketing kunnen verbeteren. 

Huidige marketing

Allereerst bekijken we hoe je huidige marketing is ingericht. Vervolgens onderzoeken we aan de hand van je marketingdoelstellingen waar er kansen en mogelijkheden liggen. Heb je bijvoorbeeld een webshop die producten aan particulieren verkoopt, dan besteden we meer aandacht aan je aanwezigheid op social media, als dat belangrijk is in je sector.

Doelgroep

We kijken bij een marketingaudit altijd naar wat belangrijk is voor je bedrijf. Waar zit je doelgroep en zet je momenteel de juiste marketingmiddelen in om die te bereiken? Zijn je website en marketing overtuigend genoeg om bezoekers te converteren in klanten?

 

Marketingplan

Daaruit vloeit een plan van aanpak voort met verbeterpunten en kansen voor jouw bedrijf. Dat plan van aanpak noemen we ook wel het marketingplan en het vormt de basis van de optimalisatiestrategie voor jouw website.

 

VRAAG EEN MARKETINGANALYSE AAN