Citymarketing

Citymarketing draait om het promoten van je stad. Je wilt een positief imago uitdragen om zo meer bezoekers en toeristen naar je stad te trekken. Maar hoe doe je dat precies? Wij hebben al verschillende gemeenten en steden geholpen bij deze uitdaging. Hoe we dat doen, lees je op deze pagina.

Wat wij voor jullie kunnen betekenen:

  • City branding - Je kunt bij ons kiezen voor een volledige rebranding of enkel de onderdelen door ons laten uitwerken die jij wilt vernieuwen. Denk aan een nieuw logo, slogan, visitekaart, groetenkaart, briefhoofd, persberichten, huisstijl etc.
  • Webdesign en webontwikkeling - Een sterk ontwerp en een goed design liggen aan de basis van elke succesvolle website. Wij zorgen ervoor dat je website naadloos aansluit bij jouw doelen.
  • Outdoor print - Onze designers kunnen ook helpen bij het ontwerpen van outdoor promotiemateriaal zoals vlaggen, banners, bestickering of magazines.
  • Creatieve campagnes uitwerken en opzetten - Met creatieve campagnes zorgen wij ervoor dat jullie de juiste mensen bereiken. We creëren betrokkenheid en zorgen dat jouw gemeente, stad of regio weer volledig op de radar wordt gezet van bewoners en omwonenden.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk hieronder enkele van onze projecten voor andere steden, gemeenten of regio's.

Maximaal bereik met videocampagnes

We wilden Torhout op een leuke en luchtige manier in de kijker zetten. En wie kan dat nou beter dan de in Torhout geboren en getogen Maaike Cafmeyer? In drie ludieke video’s toont ze enkele hoogtepunten van Torhout, zoals de kastelen De Maere, Ravenhof en Wijnendale, speelbos Torwoud en de streetart-wandeling.

Toeristische trekpleisters

Via drie korte campagnes van elk een week bereikten we een groot publiek. De video's met Maaike Cafmeyer werden maar liefst meer dan 800.000 keer bekeken. Stadsbestuur Torhout kon tijdens de campagnes de prestaties live inzien via een op maat gemaakt dashboard.

We merken duidelijk dat op dit moment het filmpje rond ‘Horeca in Torhout’ aan het lopen is doordat we heel wat reacties en likes zien passeren via onze Facebookpagina.

Ikkooplokaal.be

Voor OC West bouwden we ikkooplokaal.be om lokale winkels en markten in West-Vlaanderen te promoten. Al snel werd de website door bezoekers omarmd. Maar liefst 31.560 deelnemers stemden via ikkooplokaal.be op hun favoriete winkelier. Kortom: een succesvolle wedstrijd en een meer dan tevreden klant!

BEKIJK DE CASE

Een sterk design op alle vlakken

Ons team werkt een design uit dat naadloos aansluit bij jouw doelstellingen. We hebben al diverse stadsbesturen en gemeenten geholpen met hun webdesign. Zo werkten we onder meer een webdesign uit voor:

wil jij ook jouw stad op de kaart zetten?