Pieter Supply - Zaakvoerder Ntriga

Pieter Supply is actief als zaakvoerder van digitaal bureau Ntriga. Ntriga vindt haar oorsprong in een nauwe samenwerking tussen Trinch van Stephan Demeulenaere en zijn eigen bedrijf MarCom-Supplies.

Het kwam voort uit de wens om webontwikkeling en marketing & communicatie onder  één dak te brengen. Inmiddels werkt sinds 2014 een team van developers, designers en marketingspecialisten samen om de beste digitale oplossingen voor KMO's te ontwikkelen.

Over Ntriga

Wij helpen onze klanten succesvol te zijn in deze snel evoluerende wereld. Samen met de klant gaan wij op zoek naar winst door digitalisering en automatisatie. Wij helpen ondernemingen met het bepalen van hun strategie, de realisatie van hun website of digitale oplossing en de uitvoer van hun online marketing.
 
We richten ons daarbij op ons ABC: analyseren, bouwen en communiceren.
 
 
 

Analyseren

Goede prestaties vereisen een gedegen aanpak. Daarom starten we met een grondige analyse van jouw website en marketing om aan de hand van jouw bedrijfsdoelstellingen en wensen een strategie en plan van aanpak te bepalen.

Bouwen

Vervolgens gaan we aan de slag met de bouw van jouw website of technische oplossing. Ons team bestaat uit een samenwerking van verschillende disciplines: web developers, designers, strategen en marketingexperts. Samen ontwikkelen we de digitale oplossing die op zowel technisch- als marketingvlak uitblinkt en je onderneming helpt groeien.

Communiceren

Voor een succesvolle website is een goede marketing van belang. Wij werken een online marketing strategie uit waarin wordt gefocust op de gebieden die het belangrijkst zijn voor jouw bedrijf. Dit kan een mix zijn van SEO, contentmarketing, advertising, sociale media marketing, conversieoptimalisatie en e-mailmarketing.

CEO & Founding Partner van Prixo

In 2018 besluiten Pieter Suppy en Stephan Demeulenaere om samen Prixo op te richten. Dit is een tool die Vlaamse bouwbedrijven snel, eenvoudig en efficiënt projecten, materialen en medewerkers laat inplannen.