Digitale custom oplossingen

de SaaS-oplossing

een schaalbaar platform

Saas - Software as a Service - bouwen we altijd volledig op maat van jouw wensen. Alles kan. 

Bij SaaS-platformen hebben we het over iets complexere en omvangrijkere softwaretools. Als je een dienst als SaaS-platform kunt aanbieden die echt een nood vervult voor een pak gebruikers, dan heb je een winner voor het leven. De essentie blijft natuurlijk een slim businessmodel. Als je dat kunt verpakken in een goedwerkend SaaS-platform, kun je echt hoge toppen scheren. .

ontwikkeling op maat

Bij SaaS vertrek je van een wit blad. Anything goes. Eenvoudig gezegd: vertel ons wat je platform moet kunnen en we bestuderen hoe we dat kunnen laten werken.

Per definitie draait een SaaS-oplossing online in de cloud en is het van overal bereikbaar. Kenmerken van SaaS-platformen zijn ook dat ze niet geïnstalleerd hoeven te worden, maar vanuit je vertrouwde browser bereikbaar zijn. Alle nodige acties rond updates, backups, performantie en goede werking van de software is niet meer de zorg van de gebruiker, maar die van de ontwikkelaar van je SaaS-platform.

neem contact op

continuïteit en refactoring

Het grote voordeel van een SaaS-platform is dat het een levend gegeven is. Een SaaS-platform leent zich er perfect toe om in fases functionaliteit bij te voegen. Zo kun je blijvend werken op de schaalbaarheid, de veiligheid en de integratie met andere systemen voor een naadloze gebruikerservaring. Het platform blijft zo flexibel en kan altijd aangepast worden aan de veranderende marktomstandigheden of de behoeften van de gebruikers binnen een bedrijf.

Je kunt mettertijd ook gemakkelijker refactoring toepassen op SaaS-oplossingen. Zeg maar een grondige make-over doorvoeren. Dat is het herschrijven van de code van het platform om het efficiënter, robuuster en schaalbaarder te maken. Zo kun je eventuele technische tekortkomingen wegwerken, de gebruikerservaring verbeteren, de prestaties optimaliseren en de toekomstige ontwikkeling vergemakkelijken.

Het kan bijvoorbeeld inhouden dat verouderde code verwijderd wordt, dat bepaalde functies geherstructureerd worden of dat nieuwe technologieën geïmplementeerd worden om de prestaties te verbeteren.

schaalbaar, up-to-date, perfect!