• data oplossingen

akoestische perfectie met MonaVisa's Nagalm App

een innovatieve stap naar een optimale auditieve architectuur

In de wereld van interieurarchitectuur is MonaVisa een naam die synoniem staat voor zowel esthetische pracht, als functionele perfectie. Maar er is meer ... MonaVisa begrijpt de cruciale rol van akoestiek in interieur en heeft daarom een functionele tool laten ontwikkelen: de Nagalm App. Die biedt interieurarchitecten de mogelijkheid om de juiste keuzes te maken en zo de beleving van gebruikers te verbeteren.

de uitdaging

Akoestiek is complex. De nagalmtijd in een ruimte hangt af van verschillende factoren, zoals de vorm van de ruimte, de gebruikte materialen, plafond en vloer enz.
Interieurarchitecten hebben nood aan een tool om de akoestische impact van hun ontwerpen te kunnen optimaliseren.

onze oplossing

De Nagalm App van MonaVisa is een gebruiksvriendelijke online tool die architecten in staat stelt om de nagalmtijd in een ruimte te berekenen. Door het invullen van een aantal parameters, genereert de tool een rapport met de berekende nagalmtijd met mogelijke verbeteringen na tussenkomst van MonaVisa.

het resultaat

Met deze nagalmtool bewijst MonaVisa dat ze meer dan een leverancier van plafond- en wandbekleding is. Ze is een partner die zich bekommert om de totale beleving in een ruimte. De Nagalm App is een aangeboden service die de architecten ondersteunt.

Ook een custom web-app nodig?