Ntriga Nieuws

Zo beleefde Martijn zijn stage

Dag iedereen aan de andere kant van het scherm! Sommigen onder jullie kennen me alvast, maar voor zij die me nog niet kennen: ik ben Martijn, 23 jaar en afkomstig uit Ardooie.

Vijf maanden geleden ben ik hier van start gegaan als stagiair. Na een leuke en uiteraard leerrijke stageperiode mocht ik verder aan de slag als jobstudent. Mijn ervaring bij Ntriga? Dat lees je hier!

Dag één: 14 Maart, 9 uur: toen begon het allemaal. Met een klein beetje stress, maar vooral veel goesting kwam ik aan op kantoor. Na 6 jaar op de schoolbanken te zitten, had ik weinig professionele werkervaring, maar dat zou nu allemaal veranderen. 

Al snel merkte ik dat er aan heel wat verschillende projecten gewerkt wordt bij Ntriga en die variatie vind ik wel een belangrijke. Ik werd hier goed onthaald, en zowel tijdens mijn stage als vakantiejob werd mijn zelfstandigheid volop gestimuleerd. Bij Ntriga krijg je heel wat vrijheid. Je kan er je eigen ding doen en wanneer iets niet lukt, is er altijd wel iemand bereid om je te ondersteunen.

Overdag werkmens, ‘s avonds student

Naast de functie van stagiair was ik nog altijd student ook. Wat wil zeggen dat mijn dagen goed gevuld waren. Na een dag stage lopen bij Ntriga, kwam ik thuis en finaliseerde ik nog even mijn thesis. In het begin was dit wat wennen, maar voor je het weet heb je een goede balans gevonden. Maar goed ook, liever overdag voldoende werk om handen om dan ’s avonds volop te kunnen ontspannen.

 

Waarom raad ik anderen aan om stage te lopen bij Ntriga?

Je komt terecht in een warm team

Vanaf dag één werd ik al heel goed ontvangen. Ntriga is een jong bedrijf waar er een informele werksfeer heerst. Er worden heel wat (flauwe) moppen over tafel gespeeld waardoor je je al snel op je gemak voelt. Je harde werk wordt er beloond en geapprecieerd, wat veel voldoening geeft. Verder is er vrijwel iedere vrijdag wel iets te doen! Terrasjes, frietje, feature Friday of pizza? Het passeert allemaal.

 

Geen dag is hetzelfde

Het tofste aan Ntriga is wellicht dat er geen twee dagen gelijk zijn. Door de grote verscheidenheid aan projecten was er ontzettend veel variatie. Er was geen enkel moment van eentonigheid, waardoor je iedere dag wel iets bijleert!

 

Je zorgt zelf voor een bijdrage

De uitspraak: “stagiaires krijgen vaak de overgebleven taakjes” is hier helemaal niet van toepassing. Ik werd overal mee op sleeptouw genomen en mocht van alle aspecten van marketing en sales wel eens proeven. Zo mocht ik meerdere malen mee naar de klanten en was ik zelfs te vinden op netwerkevents! 

Ziezo, dit was mijn ervaring bij Ntriga de laatste maanden. Graag wil ik het team bedanken voor de vele opportuniteiten die ik er kreeg. Het was een zeer toffe belevenis en ongetwijfeld een stage die niet iedereen is gegund. Wil jij ook in zo’n tof team terecht komen? Dan raad ik Ntriga zeker en vast aan! 

Groetjes, Martijn

Word jij onze volgende stagiaire?