Ntriga Nieuws

We hebben een nieuwe stagiair, maak kennis met Emma

Tijdens een marketingstage leren onze stagiairs de kneepjes van het vak. In deze blog vertelt Emma over haar ervaring als stagiaire bij Ntriga.

"Hallo! Mijn naam is Emma Wenes. 21 jaar en boordevol energie. Ik ben studente Officemanagement met als afstudeerrichting Event - en Projectmanagement. Door corona kon ik geen stage doen in de evenementensector, ik moest dus breder gaan zoeken. Marketing heeft me altijd al aangesproken en doordat mijn mama klant is bij Ntriga kwam ik hier terecht. Op 15 februari ben ik van start gegaan bij het marketingteam. Meteen werd ik met open armen ontvangen door mijn stagementor Lisanne. Zij zal mij gedurende mijn stageperiode begeleiden en opleiden."

Wie is Emma?

Leer mij wat beter kennen: Ik hou van …

  • Shoppen
  • Tennis
  • Mijn vrienden en familie
  • Muziek (in het bijzonder piano)
  • Uit eten gaan
"DREAM. BELIEVE. DO. REPEAT."

Ik ben ervan overtuigd dat ik enorm veel zal bijleren bij Ntriga. Sociale media is geen onbekend terrein voor mij en ik sta volledig open voor nieuwe uitdagingen. Want als alles al vanzelfsprekend zou gaan zou het geen relevante stage meer zijn.

Aanstaande weken zal ik mij verdiepen in de Google Analytics wereld, blogs schrijven, advertising, SEO - kansen, sociale media, onderzoek, etc. ... 

Ik ben er helemaal klaar voor en wil mij smijten in dit nieuwe avontuur!

Word jij onze toekomstige stagiair(e)?