Ntriga Nieuws

Meet our team of experts!

We zijn trots op ons team en laten dat ook vaak blijken. We zijn een groep gepassioneerde mensen en samen werken we aan jullie slimme dataoplossingen en merkcommunicatie. We bezitten elk onze een eigen field of expertise, maar wie is nu precies wie? En wat zijn die expertises? Dat lees je in deze blogpost.

Hanne

Planning, administratie, facturatie en vriendelijke stem.

Beginnen doen we bij de eerste stem die veel van onze klanten en partners verbinden aan Ntriga; Hanne. Zij is de enthousiaste dame die je het vaakst aan de lijn krijgt wanneer je ons opbelt.

Daarnaast overziet ze onze interne agenda's, volgt ze jullie support op, is ze project manager voor technische projecten, zorgt ze dat alle administratie tijdig opgevolgd wordt én voorziet ze opleidingen en demo's voor onze klanten. Een hele boterham!

Is Hanne niet op kantoor? Dan is ze er sowieso opuit getrokken met vrienden, in haar zelf omgebouwde campervan! 

Jolien

Accountmanager in hart en nieren

Wanneer we gecontacteerd worden door een nieuwe klant, dan is het in eerste instantie Jolien die haar tanden zet in het project. Zij zit samen met het bedrijf dat ons contacteerde, gaat na wat hun wensen zijn, denkt na over de te volgen strategie en brieft vervolgens de collega’s.

Jolien is zo veelal het eerste aanspreekpunt bij marketingprojecten voor onze klanten. Ze zorgt voor een vlotte interne follow-up en schuift intern ook steevast aan bij de vele brainstormsessies. Tussentijdse rapportage gepland? Dan zal ook die via Jolien verlopen!

Je hebt Jolien niet aan de lijn? Dan is ze druk aan het koken, met haar zonen of vriendinnen en ohja.. Met een goed glas wijn!

Pieter

Managing Partner - Business Development Manager

Krijg je iemand van Ntriga over de vloer, maar niet Jolien? Dan is de kans reëel dat je met Pieter te maken krijgt. Hij is - samen met Stephan en Peter, die later aan bod komen - één van de oprichters van Ntriga en vooral een strategisch denker. Brainstorms, consultancy en business advies? Daarvoor moet je bij Pieter zijn. Uitzoomen, outside the box denken en brainstormen is wat hij als de beste kan.

Waar je Pieter een pleziertje mee doet? Een goeie koffie, een streekbiertje, ochja, of een flauw mopje.

Vincent

Lead developer en technisch talent

Heb je een technisch vraagstuk? Wil je data laten communiceren met je website of klantenportaal? Op zoek naar een custom koppeling tussen database en CRM? Je kan het zo zot niet bedenken of Vincent’s hart begint al een versnelling hoger te slaan. Onze lead developer zet het liefst zijn tanden in een lijvige case om er een aangepaste oplossing tegenover te zetten. Hij is nog nooit een technische uitdaging uit de weg gegaan ...

Technische analyse levert Vincent niet enkel op werkvlak, maar ook over voetbal, zijn smoker bbq of zijn fietsdata op Strava.

Robin

Front- én backend developer

Een design omzetten naar een effectieve website? Daarvoor moet je bij Robin zijn. Deze ervaren, maar stille kracht kan zowel om met de zichtbare als de onzichtbare kant van een website. Geen uitdaging gaat hij uit de weg. Web apps? Webshop? Klantenportaal of website? Geef maar door!

Robin is een stille kracht op de werkvloer, maar eens per jaar scheurt hij iedereen voorbij op een bergflank in de Alpen. 

Joey

De jongste telg van onze developer garde

Onze ontwikkelaars zitten bij ons op kantoor aan één eiland (wanneer ze niet thuis werken, uiteraard). Het valt dan ook snel op dat er één jonger gezicht tussen onze ervaren rotten zit: Joey. Hij vervoegde ons team nog maar nét en is volop in de weer zich in te werken in PIM en onze manier van werken. Je hoort nog van hem!

Als echte sportfanaat is Joey zijn vrije tijd vaak gevuld met basketbal en allerhande andere sporten.

Alexander

Ervaren rot, maar nieuw in het team

Je leest het goed. We mochten afgelopen dagen niet één, maar twee nieuwe developers verwelkomen bij Ntriga. Naast Joey is er namelijk nog een nieuw gezicht te vinden aan het dev-eiland: Alexander. Hij heeft al behoorlijk wat jaren op de teller en brengt een behoorlijk pak ervaring met zich mee. Hij zal snel zijn stempel weten te drukken op de meest uitdagende technische projecten en is helemaal klaar om zijn tanden te zetten in PIM.

Niet alleen is Alexander avontuurlijk en houdt hij van sportieve uitdagingen, Maar hij waardeert ook de kleine momenten van rust en ontspanning, zoals een wandeling in de natuur.

Stephan

Managing Partner - Solution architect en technisch bolleboos

Waar Pieter het over eerder over de marketing- en business boeg gooit, is Stephan de technisch meest onderlegde van ons management-team. Hij houdt graag de vinger aan de technische pols en zorgt voor het overzicht over onze development activiteiten. PIM, PWA, DAM, CRM … We betrappen hem erop vaak in afkortingen te denken, die hij misschien nét iets vaker mag uitleggen aan onze marketingcollega’s. Gelukkig kan hij dat goed én doet hij dat graag. Analyses van technische uitdagingen, projecten en evoluties? Daarvoor moet je bij Stephan zijn.

Wijnkenner, fietsliefhebber en allround Bourgondiër. Op zoek naar tips and tricks van 't goed leven? Stephan is your man!

Peter

Managing Partner - Creative director en stijlicoon

Zie je een leuke visual, website, mailing, huisstijl, logo passeren van één van onze klanten? Wel: all credits to Peter! Dit creatieve talent laat zijn brein graag de vrije loop gaan. Uit ’t verleden weten we dat daar de prachtigste ontwerpen uit voortvloeien. Strak en modern? Klassiek en rustiek? Spierwit of met een gradient? Hij weet zich altijd perfect te verplaatsen in de klant en haar doelgroep om een passende stijl uit zijn vingers te toveren.

Als geboren creative staat zijn brein nooit stil, maar wil je Peter even zien ontspannen? Dan is hij op wandel met Bo en Charlie, zijn trouwe viervoeters.

Lisanne

Digital marketeer, Google expert en analytisch wonder

Websitegegevens analyseren en duidelijk visualiseren? Daarvoor ben je bij Lisanne aan het juiste adres. Ze gaat graag voor een datagedreven aanpak en haalt alles uit je Google Analytics of Piwik PRO. Oh ja, dan hebben we het nog niet gehad over haar favoriete afkortingen: SEO en SEA. Kortom: een indrukwekkend manusje-van-alles dat zich bezighoudt met zaken die in eerste instantie vaak onzichtbaar zijn, maar wel van onschatbare waarde worden op termijn.

Lisanne heeft een Nederlandse tongval, maar is ondertussen rasechte Vlaming. Games, bordspellen, pop culture? Yes please! 

Matthias

Digital marketeer, content creator en social media expert

Analytics? Dat is niets voor Matthias. Hij speelt liever met woorden dan met cijfers en stort zich graag eens op een stuk copy, een mailing- of socialemediacampagne. Hij is onze socialemediagoeroe en denkt graag creatief mee met de klant. Nood aan een catchy slogan? Een blogpost? Strategische brainstorm of advertentiecampagne op LinkedIn of Instagram? Dan is hij in zijn element.

Vraag Matthias nooit of hij een glaasje wijn wil (sorry Stephan). Bieren ontdekken, proeven én brouwen? Bijzonder graag! 

Ludo

Copywriter, content marketeer en creatief talent

Ludo tilt je content naar een hoger niveau. Hij past zich als een kameleon moeiteloos aan verschillende tone-of-voices aan, waardoor hij altijd de juiste snaar weet te raken. Nood aan overtuigende landingspagina's, ijzersterke SEO-pagina's of een converterende e-mailcampagne? Ludo scherpt nu al zijn pen.

Als Ludo geen toertje aan het lopen is, is er veel kans dat je hem aantreft in een concerttempel ergens te lande of in een achterafzaaltje voor een muziekquiz.

Iris

UX design stagiaire

Iris loopt momenteel bij ons stage op de UX- en designafdeling. Hier leert ze alles over het ontwerpen van mooie en gebruiksvriendelijke interfaces. Haar favoriete tool hiervoor is Adobe XD. Tijdens haar stage gaat ze zich verder verdiepen in de customer journey en wat een gebruikerservaring goed maakt. Om dit vervolgens om te zetten naar prototypes en designs waar UX echt voorop staat.

Tekenen en schilderen zijn haar grote hobby's. Iris is dol op cultuur en reizen: Japan staat bovenaan haar bucketlist om eens te bezoeken.

Tinka

Marketingstagiaire

De komende maanden loopt Tinka stage bij onze marketingafdeling. Ze had hiervoor al wat ervaring opgedaan bij andere stageplaatsen. Nu wordt ze verder ondergedompeld in de wereld van de marketing en gaat zich verdiepen in de verschillende facetten van social media marketing, contentmarketing en SEO.

In haar vrije tijd is Tinka graag bezig met haar bijberoep. Hiernaast houdt ze ervan om zonnige en avontuurlijke reizen te maken.
Word jij onze volgende collega?