Ntriga Nieuws

Een nieuwe stagiaire is geboren!

Onze nieuwe stagiare Ilse gaat aan de slag in ons marketingteam. Benieuwd naar haar ervaring? Lees dan snel verder!

Hier ben ik dan, de nieuwe stagiaire van Ntriga! Sinds 10 februari versterk ik het marketingteam. Ik kwam terecht bij het bedrijf dankzij mijn voorganger, Tibo. Zelf ben ik 20 jaar oud en op weg om te beginnen als junior marketeer.

Online marketing zal mijn voltijdse taak worden tijdens de stage. Hiermee heb ik Matthias en Lisanne aan mijn zijde, die een kei zijn in hun vak. Wat ik zoek in een stageplaats? Wanneer je bij het solliciteren al het gevoel hebt dat ze evenveel energie in jou willen steken, als jij in hen, dan zit het goed. Daarnaast moet je ook duidelijk zijn in wat je zelf wil. Als ik dan toch moet kiezen, is content marketing mijn dada.

Komende weken ga ik meer leren over alles wat belangrijk is voor een online marketeer. Ik ga ervaring opdoen met het schrijven van blogs, sociale media advertising, het maken van landingspagina's en nog zo veel meer.

Graag een seintje voor een bezoek

Blij en gelukkig zijn we met de geboorte van onze nieuwe stagiaire, Ilse. Als je haar wil bezoeken, graag een seintje aan de ouders voor je een bezoek plant.

Word jij onze volgende stagiair(e)?