Ntriga Nieuws

Dit is werken bij Ntriga

Bij Ntriga werken ervaren specialisten elke dag weer aan digitale oplossingen die je onderneming verder helpen. Maar hoe is het nu precies om te werken bij Ntriga? We laten graag ons team zélf aan het woord.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Joey:  Het leukste? De variatie! Je werkt aan veel verschillende projecten, elk met z'n eigen problemen en oplossingen. Dat zorgt voor veel leermomenten en afwisseling. Zo blijft de job evolueren en leer je elke dag iets nieuw!

Lisanne: Hetzelfde als Joey, eigenlijk. Het leukst is de afwisseling in projecten. Marketing is continu in beweging, waardoor je regelmatig nieuwe dingen leert of interessante tools kunt testen om tot de beste resultaten te komen.

Alexander: Zonder in herhaling te willen vallen: het kunnen werken aan projecten uit verschillende sectoren, met de meest uiteenlopende tools en technologieën. Maar ook het werken met meer complexe opdrachten. Oplossingen zoeken voor de minder evidente situaties en problemen, daar hou ik van! 

Wat waardeer je het meest aan je collega’s?

Pieter: We hebben een team dat echt samenhangt en waarop we kunnen rekenen.

Matthias: We kunnen makkelijk praten met elkaar. Iedereen doet ook graag leuke dingen naast de werkuren. Dat zorgt voor een leuke, gezellige, losse sfeer. Iedereen helpt elkaar ook graag. Dat is top! 

Joey: Iedereen is hier zeer open en aanspreekbaar. Ze hebben mij hier met open armen ontvangen waardoor ik hier direct op mijn gemak was en elke dag met plezier kom werken.

Jolien: We werken als een team aan iets, niet als individu. Dat vind ik zo sterk aan Ntriga. Je doet een project nooit alleen en iedereen helpt elkaar. Niemand zit hier op zijn/haar eiland.

Er is geen “los het zelf op” mindset. Wanneer er problemen zijn, kunnen we het samen oplossen, als dat nodig is. Iedereen wil samenwerken om het werk gedaan te krijgen.

Welke projecten vind je het leukst?

Alexander: Ik zei het eerder al: vooral de meer complexe projecten spreken mij aan, omdat ze me uitdagen om oplossingen te vinden voor uitdagende problemen.

Hanne: De projecten waar we echt van nul beginnen en tot het einde afwerken, vind ik wel echt het leukst. Dit zorgt toch wel voor een ’trots’ gevoel.

Jolien: Totaalprojecten met rebranding, een vernieuwde website en marketingcampagnes! Het geeft je heel veel voldoening als je dan alles samen ziet komen. Als de klant dan nog aangeeft heel tevreden te zijn, dan is dat des te leuker.

Heb je nog tips voor iemand die graag bij een digital agency wil werken?

Matthias: Opleidingen zijn niet het belangrijkste. Best is om zelf dingen te proberen en testen, ervaring op te doen. En vooral ook: niet téveel focussen op één aspect van Digital Marketing, maar een brede blik houden. Ons werk is vrij divers en je moet snel kunnen schakelen.

Alexander: wees leergierig en zet jezelf open voor nieuwe technologieën.

Jolien: Do what you love to do :-). Dan loopt alles zoveel beter! Als accountmanager heb je een gezonde portie enthousiasme nodig. Om intern projecten te kunnen opvolgen, maar ook om het contact met de klant te onderhouden en vooral: luisteren… Waar ligt de nood van je klant? Dat is dé sleutel om te traceren waarmee je je klant blij maakt. 

Toen thuiswerken nog verplicht was, vond niet iedereen dit even makkelijk.
Pieter bedacht hier iets leuks op en hield contact tijdens gezellige wandelingen in het bos, een park of ergens anders.

Ideaal om te vertellen hoe het gaat, het over nieuwe projecten te hebben of gewoon eens je hart te luchten. En bovendien volledig coronaproof! En het beste? We doen dit nog steeds!

Bij Ntriga leveren we goed werk af en maken we samen veel lol. Je krijgt de vrijheid en autonomie om je job zo in te richten als jij wilt. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning en leuke teamactiviteiten. We gaan regelmatig op vrijdag ergens lunchen of wat drinken. Bowlen, petanquen of een borrel? Ja, graag! En met kerst trekken we elk jaar lootjes om onze collega's te verrassen met een persoonlijk cadeautje in de vorm van je favoriete speciaal biertje, een custom tas of bijvoorbeeld een dierenspeeltje voor de hond die je net hebt geadopteerd.

Lijkt werken bij Ntriga jou ook wel wat? Misschien hebben wij de juiste vacature voor jou!