Ntriga Nieuws

We stellen je graag voor aan Louis

Naar jaarlijkse traditie verwelkomen we dit voorjaar opnieuw een student die staat te trappelen om zijn/haar theoretische kennis aan te vullen met de nodige praktijkervaring. Dit jaar krijgen we Louis over de vloer als stagiair. 

Aan de hand van een aantal gerichte vragen laten we jullie hieronder graag kennismaken met hem. Zelf ook zin om jouw stage af te werken bij Ntriga, als marketeer, developer of in sales? Dan vind je hier alvast de nodige informatie.  

Vertel eens. Wie is Louis?

Wel, ik ben Louis Schoonbaert, 23 jaar oud en ik woon in Keiem bij Diksmuide. Momenteel volg ik de opleiding Sales Assistant aan de Vives Hogeschool in Kortrijk. Het is dan ook in het kader van die opleiding dat ik momenteel stage loop bij Ntriga.

Hoe kom je in het saleswereldje terecht? Een ‘life long dream’?

Eigenlijk niet. Mijn passie ligt sinds kinds af in de IT-wereld, maar die studies lagen me eigenlijk niet zo. Te theoretisch en te weinig hands-on. Daarom besloot ik om het over een andere boeg te gooien, en aangezien mijn beide ouders in de verkoopwereld zitten, lag dat nogal voor de hand. 

Nu probeer ik mijn liefde voor IT en het digitale te koppelen aan die salesopleiding. Geen toeval dus dat ik bij een digital agency als Ntriga probeer werkervaring op te doen. 

We zien je intern wel eens aansluiten bij een meeting, maar hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit voor jou als stagiair bij Ntriga?

Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik momenteel aan een onderzoek in kader van mijn afstudeerproject. Ik bekijk hoe een agency als Ntriga op een meer maatschappelijke, sociale en duurzame manier kan opereren binnen het kader van een ESG-project. 

Daarnaast ondersteun ik het salesteam waar mogelijk bij hun taken en woon ik meetings met klanten bij om te zien hoe dit alles in z’n werk gaat.

Waar zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Welja, die IT droom blijft bestaan, dus hopelijk kan ik na mijn opleiding in die sector aan de slag. Die wereld blijft mij triggeren, zeker gezien de snelle evoluties die ze doormaakt de laatste jaren. 

Een snelle vragenronde dan:

Koffie of thee?

Ik drink geen van beiden, maar aangezien ik wel eens kies voor mokka-ijs, ga ik voor koffie.

Skipiste of zon, zee, strand?

Ik heb eigenlijk nog nooit geskied, dus laten we maar voor die strandvakantie gaan.

Netflix of een avondje uit?

Makkelijk: een avondje uit met vrienden. Niets gaat boven gezellig rondhangen met kameraden. 

Android of iOS?

Ik weet dat dit speelt, maar ik heb eigenlijk geen voorkeur. Zolang het apparaat maar doet wat het moet doen, ben ik tevreden. 

Waar vinden we jou wanneer je hier 's avonds de deur achter je dicht trekt?

In mijn vrije tijd hou ik van gamen en tijd spenderen met mijn vrienden. Vaak zijn die makkelijk te combineren, maar we houden ook wel van een avondje stappen of gezellig op café. 

Heb je nog grootse plannen dit jaar?

Ik ben verzot op het zwaardere gitaarwerk en heb dan ook een paar leuke optredens op de planning staan. Zo trek ik richting Graspop Metal Meeting en Rammstein later dit jaar. 

Een echte wereldreiziger ben ik overigens niet, maar daar wil ik dit jaar verandering in brengen. In het kader van het vak International Skills vliegen we met onze opleiding naar Boedapest, waar we onszelf een week lang onderdompelen in een andere cultuur en taal. Daar kijk ik wel echt naar uit. 

Net als Louis jouw stage lopen bij Ntriga?