Marketingcampagnes die in het oog springen

Wij zorgen voor campagnes met een impact! Ludiek, episch, modern of toch eerder retro? Wij komen steeds met een creatief concept met de juiste boodschap voor de juiste doelgroep. Altijd op maat van de doelstellingen en waarden van jouw bedrijf.

Wat wij voor jullie kunnen betekenen:

  • Online en Offline zichtbaarheid

  • Aanwezigheid in het straatbeeld

  • Beurstoppers en -concepten

  • Outside the box campagnebeelden
  • Videomarketing en fotografie
  • Totaalconcept en (re)branding

Online en Offline zichtbaarheid

Wij doen aan cross-platform marketing. We zorgen dat jouw bedrijf zowel  online als offline zichtbaar is.  Afhankelijk van jouw doelen en wensen gaan we online aan de slag met webdesignSEOSEA en social media advertising. Bij offline reclame moet je denken aan baanborden, (auto)bestickering, banners, maar ook zaken als branding (logo, slogan, huisstijl, visitekaartjes etc.), postkaarten en magazines.

Beurstoppers en -concepten

Op beurzen kan je snel en makkelijk contact leggen met andere bedrijven. Wij zorgen dat jouw beursstand opvalt tussen de rest zodat je het maximale haalt uit de beurs. We verzorgen de volledige aankleding, van presentatiewanden tot visitekaartjes.

Wil je echt de aandacht trekken? We denken graag mee aan creatieve concepten zoals spelletjes of andere interactieve elementen waarmee mensen bijvoorbeeld iets kunnen winnen. Zo zorg je dat je onthouden wordt.

Videomarketing en fotografie

Unieke beelden werken altijd beter dan stockphoto's. Wij begeleiden je photoshoots en videomarketing. We werken hiervoor eerst creatieve concepten uit. Zijn deze goedgekeurd, dan beginnen we met het regelen van de locatie, modellen en alles er omheen.

Uiteraard wil je goed uitpakken met het resultaat. Hiervoor zetten we gerichte (video)campagnes op voor maximaal relevant bereik.

Zo maakten wij impact:

  • In slechts 4 maanden tijd realiseerden we voor Orpea evenveel verhuren als voorheen in een heel jaar voor hun residentie in De Haan.
  • Voor Metagenics kregen we in korte tijd zo’n 10.000 mensen op bactiol.eu, die goed waren voor 1.000 waardevolle acties.
  • De Stad Torhout werd in de kijker gezet met een videocampagne met Maaike Cafmeyer die meer dan 800.000 keer werd bekeken.
  • We bereikten ruim 60.000 mensen voor de Sint-Maartensscholen in Ieper. Nooit eerder kreeg de scholengroep zoveel aanmeldingen op zo’n korte termijn.
De samenwerking verliep vlot en afspraken werden correct opgevolgd. Ntriga denkt mee en dat is wat in een samenwerking noodzakelijk is.
wil jij jouw bedrijf ook op de kaart zetten?