Ontdek onze case studies
Custom made klantenportaal voor Orizon West

ERP-systeem koppelen aan klantenportaal: check!

Bij Ntriga zijn we van alle markten thuis. Dat bewijzen we nu wederom met het nieuwe bestelportaal dat we bouwden voor Orizon West, een groothandel van producten voor bakkers, patissiers en chocolatiers. Een klus gelijkaardig aan een project dat we al eens in goede banen leidden voor Vleeswaren Decru. We kunnen dus overweg met zowel brood als beleg!

  • Dataoplossingen

de uitdaging

Orizon west kwam bij ons aankloppen in een periode van volle groei. Concrete vraag was om hun logistieke flow te optimaliseren met slimme digitale oplossingen. Daarnaast moest de flow voor bestellingen door vertegenwoordigers ook een pak geoptimaliseerd worden.

onze oplossing

  • Performant klantenportaal met bestelmodule
  • Koppeling met ERP - Papyrus
  • Custom module voor vertegenwoordigers

het resultaat

De klanten kunnen vlot eigen bestellingen plaatsen die automatisch worden doorgegeven ter verwerking. De hele bestelflow werd dus een automatisch proces, dit mede door koppeling met hun ERP-systeem. Door de custom-build module voor vertegenwoordigers werd ook deze bestelflow geoptimaliseerd. Zij kunnen bijvoorbeeld makkelijk historiek van de klant raadplegen of nabestellingen doen wat resulteert in een correct bestelproces en een snelle verwerking voor alle partijen.