PIM: verzamel, bewerk & scoor met digitale data

PIM, structuur en orde

verhoog je efficiëntie

Met PimCore zorg je voor rust, orde, structuur, tijdswinst en zoveel meer. Het is een zeer bewuste keuze bij Ntriga om met PIM, en meer specifiek PimCore, aan de slag te gaan. 

neem contact op

de voordelen zijn talrijk, ook voor jou

 • Altijd 'correcte data' op één plaats
  Je krijgt een product binnen van de leverancier, al dan niet met productinformatie. Binnen een bedrijf sleutelt iedereen die met het product te maken krijgt aan die informatie, en dan is er misschien nog een extern contentbureau dat ook tekst over het product schrijft en beelden genereert. Maar waar zit de laatste finale versie? Als je uren of dagen verliest met zoeken, dan kan je maar beter een PIM-oplossing overwegen.
   
 • Minder data zelf verwerken
  Medewerkers die het gevoel hebben dat ze de productinformatie niet meer accuraat verwerkt krijgen, zullen gefrustreerd raken en dat zal hun productiviteit belemmeren. Terwijl jij juist wil groeien, nog meer producten in het aanbod opnemen en de productinformatie nog bijschaven. Dat kan met een PIM-oplossing zonder tijds- en energieverlies van je werknemers
 • Overzichtelijk contentbeheer, ook voor verschillende landen en regio's
  Het is al een hele klus om voor je eigen markt orde te scheppen in het stockbeheer, in productinformatie, ... laat staan dat je nog nieuwe markten wilt aanboren met nieuwe producten. Met een PIM-systeem schep je orde in de chaos en kun je vlot de stap zetten naar een andere markt met zijn eigen gevoeligheden.
   
 • Personalisatie
  Als je je producten op de wereldwijde markt wil loslaten, kan een personalisering nuttig zijn. Dankzij een PIM-systeem deel je producten in per regio of lokale markt en maak je productomschrijvingen gerichter of vertaal je ze. Klanten ervaren een product immers anders van markt tot markt, of vallen voor andere argumenten. Je kan gebruikersacties en -ervaringen verwerken en je te informatie hierop afstemmen. Met een PIM-systeem kun je de klantenervaring tot in het kleinste detail finetunen.
overtuigd! of toch nog niet helemaal?

... nog meer voordelen!

 • Minder klachten door een betere flow
  Manueel data verwerken of aanmodderen in Excelbestanden leidt onvermijdelijk tot fouten en incorrecte informatie, die uiteindelijk ook bij de klant terechtkomt en haaks staat op je merkwaarden. Dat leidt tot een slechte customer experience, wat zich uit in negatieve reviews, klachten en retourzendingen.
   
 • Gefundeerde besluitvorming
  Je kunt alleen een gefundeerde beslissing nemen als je te allen tijde de juiste cijfers en gegevens kunt raadplegen. In de meeste bedrijven is data-analyse dan ook de basis om te beslissen over een volgende strategische stap. Als die data echter verouderd is - of zelfs gewoon fout - heeft de analyse simpelweg geen zin.
 • Snellere time-to-market
  Wie het snelst zijn nieuwe product op de markt heeft, is de winnaar in de zakelijke wereld. Bedrijven die zich vlug kunnen aanpassen, flexibel werken en snel met het juiste product op de juiste plaats zijn, scheren vandaag de hoogste toppen.

  Met een PIM-systeem schakel je sneller: je stroomlijnt je bedrijfsprocessen en zet je producten in geen tijd in de kijker. Met een systeem dat uiterst productief en gemakkelijk te beheren is en dat automatische versies kan maken van je productcatalogus, zowel online als offline.
Met PimCore zet je je data razendsnel op orde. Zo versnel je de time-to-market en verhoog je de conversie.
PimCore lijkt iets voor jou?