Over ons 

Nood aan een doelgerichte oplossing? Dan ben je bij het ervaren team van Ntriga aan het juiste adres. We luisteren naar je behoeften en ontwikkelen de juiste oplossingen die je onderneming verder helpen. We combineren de kracht van een specialistische technische partner met de grondige kennis van een team branding- en marketingexperts voor de beste resultaten.

Wat betekent Ntriga?

We zochten een naam die iets zegt over het bedrijf én past bij wie wij zijn. Na een lange brainstormsessie kwamen we op de naam “Ntriga”.

1. Storytelling

"Ntriga" (intriga) is Portugees voor story of storytelling. Bij elke vraag van iedere klant doen wij onze uiterste best om een volledig verhaal te brengen. Branding, development of marketing, overal moet het verhaal goed gebracht wordt.

2. Trigger

In Ntriga kun je ‘Trigga’ terugvinden. Dit is "slang" voor... of anders gezegd ‘Trigger’. Wij zorgen er steeds voor dat de juiste triggers leiden tot de gewenste resultaten.

3. Rating

Met de letters van Ntriga kan je ook het woord ‘Rating’ vormen. Dat linkt staalhard naar onze baseline: ‘Results. Nothing less.

Ben je benieuwd naar onze belangrijkste milestones? 

De geschiedenis van Ntriga gaat terug tot in 1998. Dat betekent al ruim 20 jaar ervaring.
We hebben hier de belangrijkste momenten even voor je opgelijst:

 

Ontmoet het team

Pieter

Managing Partner & Business Development Manager

Peter

Managing Partner & Creative Director