Websites

Ons ervaren team developers maakt professionele websites en webshops die op alle vlakken uitblinken. Door nauwe samenwerking met designers, UX & SEO-specialisten zijn de websites die we opleveren niet alleen technisch sterk, maar scoren ze ook op het vlak van gebruiksvriendelijkheid bijzonder goed. Ons doel is om ervoor te zorgen dat alles op de website op elkaar is afgestemd en dat de gebruikerservaring optimaal is op elk apparaat: desktop/laptop, tablet en gsm.

Veel van onze websites rusten we uit met een door ons zelf ontwikkeld content management system (CMS). Hiermee kun je eenvoudig je website beheren en de teksten en afbeeldingen aanpassen. Een groot voordeel van ons eigen cms is dat we relatief makkelijk extra functionaliteiten kunnen toevoegen die geheel op maat zijn gemaakt voor jouw website.

Benieuwd naar onze realisaties? Bekijk hieronder een aantal projecten die we gerealiseerd hebben of neem een kijkje bij de case studies.

Sofatech

Voor Sofatech hebben we niet alleen een compleet nieuwe website gemaakt. We verzorgden ook hun rebranding van A tot Z met een vernieuwd logo, nieuwe look-and-feel, photoshoot met onder meer de acteur Bert Huysentruyt  als model en uiteraard als kers op de taart een uitgebreide lanceringscampagne .

Axintor

Voor Axintor maakten we een glasheldere wervende website in meerdere talen om de vele werkkrachten achter Axintor een gezicht te geven. Via korte video's stelden we de verschillende types werkkrachten uit de meest uiteenlopende landen voor. Zo ervaart de websitebezoeker meteen de matchmakende kracht van Axintor.