Websites

Ons ervaren team developers maakt professionele websites en webshops die op alle vlakken uitblinken. Door nauwe samenwerking met designers, UX & SEO-specialisten zijn de websites die we opleveren niet alleen technisch sterk, maar scoren ze ook op het vlak van gebruiksvriendelijkheid bijzonder goed. Ons doel is om ervoor te zorgen dat alles op de website op elkaar is afgestemd en dat de gebruikerservaring optimaal is op elk apparaat: desktop/laptop, tablet en gsm.

Veel van onze websites rusten we uit met Pimcore. Hiermee kun je eenvoudig je website beheren en de teksten en afbeeldingen aanpassen. Maar Pimcore gaat veel verder dan het standaard-CMS. Zo kan je onder meer Pimcore koppelen aan je ERP-systeem zodat je altijd beschikt over de recentste data.

Webanalytics

Om te zorgen dat jouw website goed wordt gemeten, installeren we de webanalytics tools naar keuze.  Wij zorgen dat alles correct is ingesteld. Enkele voorbeelden waarmee we werken:

  • Websiteanalyse: krijg inzicht in je bezoekersgedrag met Google Analytics of Piwik Pro
  • Mousetracking: volg de muisbewegingen van jouw bezoekers
  • Bedrijfsherkenning: achterhaal de bedrijven die jouw website bezoeken
  • Google Tag Manager: tag alle belangrijke gebeurtenissen
  • Dashboarding: volg je resultaten realtime in een dashboard

Benieuwd naar onze realisaties? Bekijk hieronder een aantal projecten die we gerealiseerd hebben of neem een kijkje bij de case studies.

Sofatech

Voor Sofatech hebben we niet alleen een compleet nieuwe website gemaakt. We verzorgden ook hun rebranding van A tot Z met een vernieuwd logo, nieuwe look-and-feel, photoshoot met onder meer de acteur Bert Huysentruyt  als model en uiteraard als kers op de taart een uitgebreide lanceringscampagne .

Axintor

Voor Axintor maakten we een glasheldere wervende website in meerdere talen om de vele werkkrachten achter Axintor een gezicht te geven. Via korte video's stelden we de verschillende types werkkrachten uit de meest uiteenlopende landen voor. Zo ervaart de websitebezoeker meteen de matchmakende kracht van Axintor.