Webshops

Webshops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ze zijn de ideale manier om bezoekers kennis te laten maken met je producten en om een bestelling te plaatsen. Een goede webshop is van grote invloed op het succes van je bedrijf. We hebben veel ervaring met het creëren van veilige webshops die bovendien zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te beheren zijn.

Webshopmodule

Als je door ons een webshop laat bouwen, ben je verzekerd van een betrouwbare, uitgebreide webshopmodule. Ons cms heeft zich al bij veel klanten bewezen en wordt nog altijd bij elke update verbeterd. Alle standaardfunctionaliteiten die je nodig hebt voor een webshop zijn in onze webshopmodule aanwezig: alle shoppingcartfunctionaliteiten, functionaliteiten om de bestelling af te handelen, de verzendingskosten te verwerken en uiteraard het beheer van (grote hoeveelheden) producten. 

webshop decru

Heb je een assortiment dat vaak verandert? Geen enkel probleem, want wij voorzien een koppeling die uitwisselt met jouw ERP/CRM. Wij maken regelmatig koppelingen met allerhande ERP- en CRM-systemen zodat het beheer van jouw producten beheersbaar blijft. Lees meer over onze expertise hierin. Bovendien zijn onze e-commercewebsites uitgerust met allerhande beheermodules. Daarmee kun je zelf content, producten, kortingen, promoties en reviews beheren. Benieuwd naar onze realisaties? Neem dan een kijkje bij onze case studies en klanten.