Webdesign

Een sterk ontwerp en een goed design liggen aan de basis van elke succesvolle website. Mensen verwachten tegenwoordig steeds meer van websites. De website moet snel zijn, intuïtief werken en er ook nog eens goed uit zien. Als een van die aspecten niet in orde is, haken bezoekers vlug af. Goed ontwerp en design zijn dus van levensbelang.

Raak de juiste snaar bij bezoekers

Dankzij uitgebreid vooronderzoek weten we wat je doelgroep belangrijk vindt en dus wat de website moet bevatten om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers klanten worden. Die inzichten nemen we mee in het ontwerp om de juiste informatie op de juiste plek te vertellen aan je doelgroep.

schermafbeelding-2023-01-05-om-143837.png

Een sterk design op alle vlakken

Ons team werkt deze ideeën uit tot een design dat naadloos aansluit bij jouw doelstellingen.

Daarbij kijken we naar:

  • de gebruiksvriendelijkheid
  • een duidelijk design dat past bij jouw huisstijl
  • de functionaliteiten van de website
  • goede laadsnelheid
  • optimalisatie voor zoekmachines zoals Google

Wil jij een sterk design voor jouw website? Stuur ons dan een berichtje om kennis te maken en jouw project te bespreken.

Heb je nog geen huisstijl of wil je rebranden? Onze designers kunnen dit ook voor je uitwerken.

Out of the box campagnebeelden

Unieke beelden werken altijd beter dan stockphoto's. Wij begeleiden je photoshoots en videomarketing. We werken hiervoor eerst creatieve concepten uit. Zijn deze goedgekeurd, dan beginnen we met het regelen van de locatie, modellen en alles er omheen.

Uiteraard wil je goed uitpakken met het resultaat. Hiervoor zetten we gerichte (video)campagnes op voor maximaal relevant bereik. Zo hebben we voor Stad Torhout een videocampagne met Maaike Cafmeyer opgezet.

Meer dan design

Ons team bestaat naast designers ook uit developers, copywriters en marketeers. Samen zorgen we ervoor dat websites die we opleveren niet alleen technisch sterk zijn, maar ook op het vlak van gebruiksvriendelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid (SEO) bijzonder goed scoren. 

Wil je het maximum halen uit je online prestaties, lees dan verder hoe ons team van marketingexperts jouw marketingdoelstellingen helpt te behalen.

klanten

Hoe we andere bedrijven al hielpen

De samenwerking verliep vlot en afspraken werden correct opgevolgd. Ntriga denkt mee en dat is wat in een samenwerking noodzakelijk is

BRAM VERMEULEN - MARKETINGMANAGER METAGENICS

Wil jij ook een sterk webdesign? 

Stuur ons dan een berichtje om kennis te maken en jouw project te bespreken. Bel ons op +32 51 69 66 45, mail naar info@ntriga.be of vul het contactformulier hieronder in.