Ntriga is volledig vernieuwd

03
Mar

Ntriga is volledig vernieuwd

03
Mar

Duidelijker en eenvoudiger dan ooit 

Eén ding was duidelijk nadat we besloten onze website te vernieuwen: het zou een totale rebranding worden. Wij weten wie we zijn en wat we kunnen, maar is dat ook duidelijk voor jou?

 

Maak kennis met Ntriga.
Jouw digital solutions partner.

Waar de meeste bureaus zich richten op online marketing en anderen op web development, onderscheidt Ntriga zich. Ons divers team van specialisten zorgt ervoor dat wij het totale plaatje aanpakken. Het volledige digitale verhaal van onze klanten. Dit blijkt nu duidelijker dan ooit uit onze nieuwe website en bedrijfsnaam. Wij zijn jouw digital solutions partner. Simpel, net als onze nieuwe website: ntriga.be.

Onze dienstverlening: zo klaar als a-b-c

Ook vonden we dat de communicatie van onze dienstverlening een stuk eenvoudiger kon. We staken de koppen bij elkaar en kwamen met een éénduidig verhaal dat zo eenvoudig is als A-B-C. We Analyseren de situatie van onze klant grondig, Bouwen vervolgens een passende oplossing en Communiceren deze naar jouw doelgroep.

Deze drie pijlers zie je terug door onze hele website. Elke pijler hebben we voorzien van een eigen kleur en stijlelementen zodat je in een oogopslag weet in welke pilaar je je bevindt. We hebben daarbij bewust gekozen om de kleuren blauw, groen en geel te gebruiken. Dit lijken op het eerste gezicht totaal verschillende kleuren, maar ze kunnen ook goed samen worden gebruikt. Hetzelfde gaat op voor onze dienstverlening. We kunnen jou als klant het totaalpakket (A-B-C) bieden, maar we kunnen ze ook apart inzetten.

a-abc.png

Analyseren

Om jouw digitale strategie te bepalen, starten we eerst met een grondige analyse. Daarbij kruipen we in de huid van jouw doelgroep: we voeren een keywordanalyse uit om hun behoeften beter te begrijpen en onderzoeken wat hen overtuigt. Onze developers denken bovendien mee met waarmee jouw klanten nu echt geholpen worden. 

Door deze aanpak vanuit de verschillende expertises van ons team bedenken we regelmatig oplossingen waarvan onze klanten zelfs niet wisten dat het mogelijk was.

b-abc.png

Bouwen

Een goed product verdient een passend platform. Ons team ontwikkelt dit graag voor jouw bedrijf. Dit kan in de vorm van een nieuwe website, klantenportaal, progressive web app of SaaS-platform

Daarnaast helpen we bedrijven efficiënter te werken door middel van automatisatie. Wat dacht je bijvoorbeeld een slimme middlewareoplossing? Als we het kunnen bedenken, dan kunnen we het bouwen.

c-abc.png

Communiceren

Om goede resultaten te blijven behalen moet je actief blijven en de concurrentie telkens een stap voor zijn. Het communiceren van de juiste boodschap aan de juiste doelgroep en op het juiste moment is een vak apart. Onze marketingexperts storten zich volledig op jouw marketing en werken een marketingplan waarin aandacht is voor contentmarketing, conversieoptimalisatie, advertising, social media en SEO.

Alles zodat jouw bedrijf stappen kan blijven maken!