Eigen cms van Ntriga scoort tot in Rome

21
Oct

Eigen cms van Ntriga scoort tot in Rome

21
Oct


Eigen cms van Ntriga scoort tot in Rome

 

“Jullie eigen cms is top! Mijn verkoop is goed gestegen met de uitbreiding voor online booking en het werk loopt volautomatisch! Merci!”

Wouter Vercruysse, www.gidsinrome.com

Dit complimentje rolde eind 2014 zomaar binnen op de review-sectie van onze Facebook-pagina. Twee jaar na de oplevering van de website heeft Rome-gids Wouter dus duidelijk een blijvend effect van zijn website-inspanning.

Schouderklopje over eigen CMS

Eigen cms: Ja, ook in tijden van Drupal, Wordpress en andere Joomla’s, blijven we zweren bij ons eigen cms. We schreven er eerder al een blog over: we geraken niet bij alle klanten binnen met ons eigen cms, maar de klanten die er wél voor kiezen zijn stuk voor stuk overtuigd.

Verkoop gestegen: Moet er een tekeningetje bij. Daarvoor doet u het toch, niet. Als wij een website of digitale oplossing voorstellen, dan is de mindset bij ons ook: hoe wordt de klant daar nu beter van. Of anders gezegd: “Vraag je niet af hoeveel een website kost, maar hoeveel hij je kan opbrengen.”

Online booking: Noem het online booking, noem het webshop: het is een module op de site die het verkopen makkelijker maakt.

Werk loopt volautomatisch: Al zeggen we het zelf, maar een van de specialiteiten van Ntriga. Een online solution kan geld opbrengen niet zozeer omdat ze verkoopsgericht is, maar kostenbesparend. Administratieve rompslomp vermijden, we hoeven het jou allicht niet te vertellen, is geld waard.

Dus, Wouter, bedankt voor het compliment. En om ons eens de gelegenheid te geven om ons punt opnieuw te maken, zonder dat we ervan beticht kunnen worden voor onze eigen winkel te praten - dat deed jij nu even voor ons. Als we ooit nog eens in Rome geraken, heb je van ons een espresso te goed op een terrasje dat jij ons dan maar moet tippen. Want jij bent de Rome-kenner natuurlijk!

Alle wegen mogen dan wel naar Rome leiden, niet alle cms’en leiden tot hogere verkoopcijfers. Kies voor het cms van Ntriga.Agency en sta versteld van de resultaten. Mail ons op info@ntriga.be, bel ons op +32 51 69 66 45 of vul het contactformulier in en laat je overtuigen door onze experten.