Belang van SSL!

16
Aug

Belang van SSL!

16
Aug

Waarom kiezen voor SSL?

Waarom kiezen voor SSL?

Internetbeveiliging wordt belangrijker en belangrijker in onze samenleving. Wij, van Ntriga.Agency, hechten veel belang aan veiligheid en schrijven daarom dit kort artikel over de voordelen en het waarom van SSL

Wat is Let's Encrypt?

Let’s Encrypt is een beveiligingsdienst die ondersteund wordt door enkele grote IT-bedrijven zoals onder andere Google. Via deze dienst worden SSL-certificaten aangeboden. Een SSL-verbinding biedt een beveiligde verbinding aan als je bepaalde websites bezoekt. Het zorgt voor een versleutelde verbinding tussen gebruiker en website.

Waarom SSL via Let's Encrypt?

Met SSL via Let's Encrypt beantwoord je de laatste recente trends!

  1. Ten eerste is er de stijgende vraag om het beveiligingsniveau te verhogen van de websites.
  2. Ten tweede zien we vaker en vaker dat browsers een waarschuwing geven voor websites die geen SSL aanbieden. SSL is dus een norm geworden.
  3. Ten derde weten we dat SEO (search engine optimazation) meedoet aan het SSL verhaal. Websites die geen SSL aanbieden scoren minder goed binnen Google.
  4. Tot slot zijn er de technische drijfveren. Een website met SSL certificaat zal sneller laden en de performance zal verbeteren.

Met andere woorden, niets dan voordelen! Zijn er dan echt geen nadelen zien we je denken? Neen, er zijn geen echte nadelen. 

ssl-voor-jou.jpg

Waarom voor jou?

Naast een kleine ranking boost in de zoekrobot van Google help je mee aan het verder veilig maken van het internet. Een aspect dat zeker niet zomaar vergeten mag worden. 

Wil je meer weten over SSL?

Twijfel je over SSL? Wil je meer te weten komen over SSL of wil je meteen gaan voor een extended validation certificaat? Neem dan gerust contact op met ons via het onderstaande formulier of mail naar info@ntriga.be